Privacy verklaring van Cursus Centrum Cambium®
Privacy verklaring van Cursus Centrum Cambium®
Privacy verklaring van Cursus Centrum Cambium®
Privacy verklaring van Cursus Centrum Cambium®
Privacy verklaring van Cursus Centrum Cambium®
Privacy verklaring van Cursus Centrum Cambium®
Privacy verklaring van Cursus Centrum Cambium®
Privacy verklaring van Cursus Centrum Cambium®
Privacy verklaring van Cursus Centrum Cambium®
Privacy verklaring van Cursus Centrum Cambium®

Privacy verklaring van Cursus Centrum Cambium®

Identiteit

Deze privacyverklaring geldt voor Cursus Centrum Cambium gevestigd te Bleskensgraaf.

Contactgegevens

Cursus Centrum Cambium
Abbekesdoel 22A
2971 VA BLESKENSGRAAF

Contactgegevens voor privacy gerelateerde vragen:
Contactpersoon: Jessica Sloof
E-mailadres:      
Telefoonnummer: 0184-698988

Persoonsgegevens

Een persoonsgegeven is elk gegeven over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon. Dit betekent dat informatie direct over iemand gaat of naar deze persoon te herleiden is. Dat het om een natuurlijke persoon moet gaan, houdt in dat gegevens van overleden personen of van organisaties geen persoonsgegevens zijn.

De volgende persoonsgegevens worden door ons verwerkt en worden alleen gebruikt voor de onder het kopje Doeleinden beschreven doeleinden.

  •          naam
  •          adresgegevens
  •          telefoonnummer
  •          emailadres
  •          Geboortedatum en geboorteplaats
  •          IP-adres

Doeleinden en rechtsgronden

De gegevens die door ons verwerkt worden, worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

  •          Inschrijven via de website
  •          Contact opnemen via de website/email/telefoon
  •          Versturen van een (digitale) nieuwsbrief
  •          Openbaar publiceren van een nieuwsitem

Ontvangers

De gevraagde en ontvangen persoonsgegevens worden doorgegeven aan de volgende partijen:

  •          E-mailmarketingdiensten zoals MailChimp of MailPlus
  •          E-mail en officetoepassingen zoals Gmail of Office365
  •          Boekhoud- en CRM-systemen zoals Exact Online of E-Synergie

Duur

De persoonsgegevens die opgevraagd zijn voor de onder Doeleinden beschreven doeleinden zullen zolang een zakelijke relatie bestaat bewaard worden en daarna zullen de gegevens worden gewist en/of vernietigd en niet verder verwerkt worden voor andere doeleinden.

Beveiliging

Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Deze website maakt gebruik van een SSL certificaat om uw persoonsgegevens te beschermen tegen misbruik door derden. De gegevens die door derde partijen worden beheerd zijn beveiligd met een wachtwoord en waar mogelijk met tweestapsverificatie.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door ons verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ons op via eerder genoemde contactgegevens.

Recht op inzage, rectificatie en/of wissen

De betrokkene (degene op wie de persoonsgegevens van toepassing zijn) heeft het recht de gevraagde gegevens in te zien of te wissen. Tevens heeft de betrokkene recht op rectificatie bij verkeerd publiceren (anders dan opgegeven door de betrokkene) van de gegevens.

Ook als de persoonsgegevens met toestemming zijn verkregen bestaat het recht om deze toestemming in te trekken.

Voor verzoek tot inzage of verwijdering van uw gegevens kunt u contact opnemen met ons via eerder genoemde contactgegevens. Wij zullen zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Klachten

De betrokkene heeft het recht om tegen de verwerking van of omgang met uw persoonsgegevens een klacht in te dienen. Dit kan bij Autoriteit Persoonsgegevens. Voordat u dit doet, neem altijd eerst contact op met ons.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig tekstbestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door je browser op je computer wordt opgeslagen. Daarmee kunnen wij onder andere het gedrag van bezoekers analyseren. Je kunt het gebruik van deze cookies weigeren, hoewel dit de functionaliteit en het gebruiksgemak van de website kan beperken.

  • Google Analytics:
    Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie wordt samen met het IP-adres van je computer door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Derde landen

Sommige persoonsgegevens worden doorgegeven aan ‘derde landen’. Dat wil zeggen dat de servers waarop deze informatie opgeslagen wordt zich buiten Europa bevinden. In dit geval geldt dit voor Google die haar servers in Amerika hebben staan. Bedrijven in Amerika die het Privacy Shield certificaat hebben gaan adequaat om met persoonsgegevens. Google is bijvoorbeeld Privacy Shield gecertificeerd.