Disclaimer

Disclaimer

Cursus Centrum Cambium (onderdeel van de Nationale Bomenbank) besteedt veel zorg aan deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen of verouderd is zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Cursus Centrum Cambium kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze website of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

De volledige website is het exclusieve eigendom van Cursus Centrum Cambium. Cursus Centrum Cambium geeft de bezoeker van deze website de toestemming om de opgenomen gegevens te kopiëren, af te drukken en aan te wenden onder de voorwaarde dat deze gegevens met bronvermelding en alleen voor informatieve doeleinden van de bezoeker worden aangewend, en met uitsluiting van elke verdere verveelvoudiging, distributie, commercialisatie of exploitatie onder derden.

De tekst Cursus Centrum Cambium en het beeldmerk zijn geregistreerde handelsmerken van de Nationale Bomenbank.

Deze website bevat links naar andere websites. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Cursus Centrum Cambium is niet verantwoordelijk voor de daarop aangeboden informatie.

Voor het linken naar www.cursuscentrumcambium.nl is vooraf toestemming nodig. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer P.J. de Winter via  of via telefoonnummer 0184-69 89 88.

Informatie die u via deze website aan Cursus Centrum Cambium verschaft worden opgenomen in de database van Cursus Centrum Cambium en gebruikt voor promotionele activiteiten. U beschikt over correctie en verwijderingrecht.

Ieder geschil met betrekking tot deze website valt onder de toepassing van de Nederlandse wetgeving

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cursus Centrum Cambium: 

© 2009 Curcus Centrum Cambium Alle rechten voorbehouden.